Известие

Collapse
No announcement yet.

помпа съединител 166 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
    Помпата която си свалил LPR ли е. На 2 такива вече им се чупят пружините и пак такава сложих понеже не се предлага нищо друго на пазара. За обезвъздушаването един съвет от мен приложи малко налягане на отвора на казанчето
    Помпата е оригиналната Bosch и някакви цифри но ги забравих кви бяха
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

не намерих пружината кажете ако някой знае данните на пружината дължината ме интересува защото моята е стчупена и липсват намотки другите данни си ги записах и колко броя намотки има г/д благодаря ви
      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
        не намерих пружината кажете ако някой знае данните на пружината дължината ме интересува защото моята е стчупена и липсват намотки другите данни си ги записах и колко броя намотки има г/д благодаря ви
        Дължина - 95 мм. Дебелина - 1,35 мм. 12 навивки.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Дължина - 95 мм. Дебелина - 1,35 мм. 12 навивки.
          Благодаря ти

Comment

колеги не намирам никъде такава пружина моля ви упътете ме нанякъде или ако някой има излишна да ми я прати с наложен платеж плащам си а ако някой си е копувал да каже от къде много ще ви бъда благодарен

Comment

Смени си направо помпата, ако е оригиналната както казваш съвсем скоро ще откаже поради износване, ако и работния цилиндър не ти е сменян и него очаквай скоро
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Смени си направо помпата, ако е оригиналната както казваш съвсем скоро ще откаже поради износване, ако и работния цилиндър не ти е сменян и него очаквай скоро
                да оригиналната е.вътре няма язви шупли и тем подобни неща ще и купя ремонтен комплект о пръстени и ще си я направя защото колегите не са доволни от новите а нова пак бош е 180 лв. wtf а за долната ще я сваля и нея да я видя в какво състояние е ако трябва и нея ще поправя но ме дразни това че не мога да намеря пружина за горната помпа моля ви помагайте

Comment

С ремонтния комплект аз изкарах 3 месеца просто споделям опит
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

С ремонтния комплект аз изкарах 3 месеца просто споделям опит
                    и аз смятам, че като се има предвид гърча при демонтажа и монтажа не си струва да се слага старата помпа, а после и обезвъздушаване шест месеца

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      и аз смятам, че като се има предвид гърча при демонтажа и монтажа не си струва да се слага старата помпа, а после и обезвъздушаване шест месеца
                      Каква е гаранцията че новата няма да изкара пак 3 4 месеца всичко е късмет в днешно време дали ще е части или нещо друго няма значение

Comment

Моята нова помпа изкара има няма 20- на дни.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

моята Akron, вече три години си работи

Comment

Явно всичко е относително,да не дърпам дявола за опашката,ама аз и на двете съм ги сменил горе долу по едно и също време и вече карат по година и половина,иначе сложих LPR защото такива имаше в магазина.

Comment

утре копувам ремонтен комплект да видим кво ще стане. има ли някаква тънкост при поставянето на гумичките? как действа буталото в тази помпа виждам че в долния край откъм пружината има една дупчица на него ?

Comment

колеги да попитам как се обезвъздушава на запалена кола или не ? един вътре да натиска 9 10 пъти и тогава отвивам да излезе и после завивам пак 9 10 пъти отвивам и завивам така ли се прави

Comment

Working...
                                X